Finlay Donovan Jumps the Gun

Autorul și mama singură Finlay Donovan a mai fost în mizerie înainte - la urma urmei, ea este un profesionist în îndepărtarea petelor de sânge din diverse motive neașteptate - dar niciunul nu ca acesta. Când Finlay și dădaca ei/partenerul ei în crimă, Vero, au distrus accidental o mașină de lux pe care au „împrumutat” în procesul de salvare a vieții fostului soț al lui Finlay, mafia rusă i-a făcut o favoare și i-a cumpărat mașina. Și acum Finlay le datorează.

Șeful mafiotului, Feliks, conduce încă emisiunea din spatele gratiilor și are o sarcină pentru Finlay: să găsească și să identifice un criminal cu contract înainte ca polițiștii să o facă. Problema este că ucigașul ar putea fi el însuși un ofițer.

Din fericire, polițistul fierbinte Nick tocmai a fost însărcinat să înființeze o academie de poliție a cetățenilor, iar presiunea combinată din cauza termenului limită de carte a lui Finlay și a lui Feliks este suficientă pentru a-i convinge pe Finlay și Vero să se implice. Prin antrenamentul cu arme de foc și cursuri de criminalistică (și niște cercetări practice cu un detectiv tentant), Finlay și Vero își folosesc timpul petrecut la academia de poliție pentru a-l depista pe adevăratul ucigaș cu contract pentru a se elibera de ghearele mafiei – tot timpul evitând spionii, confruntându-se. Trecutul lui Vero și jonglarea cu încercările zilnice ale părintelui.

De la bestsellerul USA Today și nominalizată la premiul Edgar Elle Cosimano, vine Finlay Donovan Jumps the Gun — următorul episod foarte așteptat, hilar și palpitant din îndrăgitul serial Finlay Donovan ...

Cartea Finlay Donovan Jumps the Gun

Cartea Finlay Donovan sare arma