Dating Dr. Dil

Dating Dr. Dil (If Shakespeare was an Auntie #1)
76.27 RON
3.84 2761 recenzii
Romantism, Contemporan, Adult, Fictiune

Dating Dr. Dil prezintă un doctor TV fobic de dragoste care trebuie să convingă o persoană obsedată de dragoste că sunt destinate să fie împreună. 

Kareena Mann visează să aibă o poveste de dragoste ca părinții ei, dar preferă să-și restaureze mașina clasică decât să treacă direct pe aplicațiile de întâlniri. Când tatăl ei anunță că vinde casa mamei sale, Kareena face o înțelegere cu el: el îi va face cadou casa dacă se poate logodi în patru luni. Căutarea ei pentru sufletul ei pereche devine imposibilă când cearta ei cu Dr. Prem Verma, gazda The Dr. Dil Show , devine virală. Acum singurul bărbat din viața ei este cel pe care nu-l dorește.

Dr. Prem Verma este dedicat construirii unui centru local de sănătate comunitară, dar trebuie să obțină donatori cu buzunare adânci. Emisiunea Dr. Diltocmai asta făcea, până când discuția lui cu Kareena a devenit virală și a rămas pe scurt schimbat. Atunci mătușile amestecate ale lui Kareena i-au prezentat o soluție: o convinge pe Kareena că este sufletul ei pereche și îi vor finanța clinica.  

Chiar dacă au păreri contradictorii despre potrivirile de dragoste și meciurile aranjate, cu cât Prem petrece mai mult timp cu Kareena, cu atât mai mult începe să creadă că ea este femeia cu care vrea să-și petreacă restul vieții. Dar pentru ca Prem și Kareena să-și găsească fericirea pentru totdeauna, trebuie să recunoască că ura s-a transformat în soartă. 

Cartea Dating Dr. Dil

Cartea Întâlnire cu Dr. Dil