Beasts of a Little Land

Cartea Beasts of a Little Land in Romana

Cartea Fiarele unui mic pământ in Romana

În 1917, în adâncul munților înzăpeziți din Coreea ocupată, un vânător local sărac, aflat în pragul înfometării, salvează un tânăr ofițer japonez de un tigru care atacă. Într-o clipă, destinele lor sunt legate – și din această întâlnire se desfășoară o saga care se întinde pe o jumătate de secol.

După aceea, o tânără pe nume Jade este vândută de familia ei școlii de curtezane a domnișoarei Silver, un act de disperare care îi va consolida locul în cel mai de jos statut social. Când se împrietenește cu un băiat orfan pe nume JungHo, care își împrietenește o cerșetorie vie pe străzile din Seul, ei formează o prietenie profundă. Pe măsură ce devin majori, JungHo este cuprins de lupta revoluționară pentru independență, iar Jade devine un interpret căutat, cu o nouă perspectivă romantică de naștere nobilă. În curând, Jade trebuie să decidă dacă va risca totul pentru cel care ar face la fel pentru ea.

De la camerele parfumate ale unei școli de curtezane din Phenian până la cafenelele pline de farmec ale unui Seul în curs de modernizare și pădurile boreale din Manciuria, unde bătăliile dau furaj, personajele de neuitat ale lui Juhea Kim își forjează propriile destine în timp ce pariază pe cel al națiunii lor. Captivant și elegant, Beasts of a Little Land dezvăluie o lume în care prietenii devin dușmani, dușmanii devin salvatori, eroii sunt persecutați, iar fiarele iau multe forme.