Astrid Parker Doesn't Fail

Un designer de interior învață să-și refacă viața amoroasă de la zero, fără planuri, în această nouă comedie romantică de Ashley Herring Blake, autoarea cărții Delilah Green Doesn't Care.

Pentru Astrid Parker, eșecul este inacceptabil. De când s-a despărțit de logodnicul ei în urmă cu un an, ea s-a concentrat pe cariera ei – prietenii ei ar putea spune că este obsedată, dar este pur și simplu condusă. Când Pru Everwood îi cere să fie designerul pentru renovarea hotelului Everwood Inn, care va fi difuzat într-o emisiune populară de îmbunătățiri pentru locuințe, Innside America, Astrid știe că acesta este răspunsul la tot ce este în neregulă cu viața ei. Va fi distragerea perfectă de la viața ei amoroasă eșuată, iar mama ei veșnic nemulțumită ar putea să-i dea în sfârșit un semn de aprobare.

Cu toate acestea, Astrid nu a plănuit niciodată pe Jordan Everwood, nepoata lui Pru și tâmplarul principal pentru renovarea hanului, care disprețuiește fiecare decizie de design modern pe care o ia Astrid. Jordan este hotărât să păstreze istoria hanului familiei sale, mai ales că restul vieții ei este în ruine. Când acea hotărâre se transformă într-un mic sabotaj ușor, ciufulind penele perfecte ale lui Astrid, showrunnerii le roagă să pună în valoare tensiunea. Dar undeva pe parcurs, antipatia lor unul față de celălalt se transformă în ceva cu totul diferit, iar Astrid trebuie să decidă ce înseamnă cu adevărat succesul. Are de gând să urmeze viața pe care se așteaptă să o ducă, sau cea pe care și-o dorește?

Cartea Astrid Parker Doesn't Fail

Cartea Astrid Parker nu eșuează