All My Rage

All My Rage
122.27 RON
4.63 1293 recenzii
Contemporan, Tânăr Adult, Fictiune, Istoric, Carte audio

Lahore, Pakistan. Then.
Misbah este un visător și povestitor, proaspăt căsătorit cu Toufiq într-un meci aranjat. După ce viața lor tânără este zguduită de tragedie, vin în Statele Unite și deschid Motelul Cloud's Rest Inn, în speranța unui nou început. Juniper, California. Now. Salahudin și Noor sunt mai mult decât cei mai buni prieteni; sunt familie. Crescând ca proscriși în micul oraș din deșert Juniper, California, ei se înțeleg așa cum nimeni altcineva. Până la The Fight, care le distruge legătura cu furia rapidă a unei stele care explodează.
Acum, Sal se străduiește să conducă motelul familiei, în timp ce sănătatea mamei sale, Misbah, este greșită, iar tatăl său îndurerat se pierde din cauza alcoolismului. Noor, între timp, merge pe o frânghie îngrozitoare: lucrând la magazinul de băuturi al unchiului ei furios, în timp ce ascunde faptul că se înscrie la facultate pentru a putea scăpa de el – și de Juniper – pentru totdeauna.

Când încercările lui Sal de a salva motelul scapă de sub control, el și Noor trebuie să se întrebe ce valorează prietenia - și ce este nevoie pentru a-i învinge pe monștrii din trecutul lor și pe cei din mijlocul lor.

De la unul dintre cei mai apreciați și mai bine vânduți autori tineri adulți din ziua de azi vine un roman uluitor de dragoste tânără, regrete vechi și iertare - unul care este atât tragic, cât și emoționant în tandra sa ferocitate.

De la #1 New York TimesAutorul de bestselleruri Sabaa Tahir vine un roman YA contemporan strălucit, de neuitat și sfâșietor despre familie și iertare, dragoste și pierdere, într-o poveste cuprinzătoare care traversează generații și continente.

Cartea All My Rage

Cartea Toată furia mea